Автоаларма Pandora: Сигурност и интелигентнa защита в едно

Сигурността на вашето превозно средство е от решаващо значение, и в този контекст, системите за  сигурност играят ключова роля.

„Pandora“ е компания, която произвежда и разработва системи за сигурност и аксесоари за мотоциклети, автомобили, камиони и кемпери. Техните продукти се предлагат в различни версии и модели и са известни със своята висока степен на сигурност и иновативни функции.

Ето някои от характеристиките  в системите на „Pandora“:

Интелигентни системи за сигурност

Детектори за удар и наклон: Пандора разполага със сензори, които могат да засекат удари или внезапна промяна в наклона на автомобила, което свежда до нула успеха за кражба или транспортиране на превозното средство.

Защита от кражби: Пандора предоставя множество мерки за предотвратяване на кражби, включително блокиране на двигателя, имобилайзер байпас, клонинг технология ,активиране на сирена и известия до собственика при опасни ситуации.

Управление и контрол чрез мобилно приложение

Един от ключовите аспекти на „Pandora“ е възможността за дистанционно управление и контрол чрез мобилно приложение, буквално от всяка точка на света. Тази функционалност Ви позволява да следите и контролирате сигурността на своя автомобил чрез смартфон или таблет.

Дистанционно активиране и деактивиране: Можете да активирате и деактивирате автоалармата от разстояние чрез мобилното приложение. Дистанционно стартирате двигателя ,подгрев седалки, волан, стъкла, климатроник и други. Активиране и деактивиране на централно заключване приближавайки и отдалечавайки се от автомобила. Опция за контрол на ел. багажник.

Геолокация и проследяване:

С функцията за GPS проследяване, вие можете винаги да следите местоположението на вашия автомобил в реално време. Това прави намирането на автомобила в случай на кражба или изгубване лесно и бързо. Автомобилът Ви информира за всичко, което подържа неговия компютър или точно определени от Вас параметри. История на събития, места които сте посетили, кога и в колко часа, температура и състояние на двигателя и други агрегати, температура вътре и извън автомобила. Ниво на гориво, пробег и други. Множество програмируеми функционалности и над сто оперативни функции.

Защитете вашият автомобил с най-сигурните и интелигентни системи „Pandora“.

Не правете компромис със сигурността на вашето превозно средство. Изберете „Pandora“ за наистина надеждна защита!

За повече информация и консултации, свържете се с нас.

Меню