Водещ в производството на смазочни материали и моторни масла

С над 25 години опит, ROWE се утвърди като водещ производител на висококачествени смазочни материали и моторни масла, отговаряйки на нуждите на широк спектър от превозни средства и индустриални приложения. Нашата ангажираност към иновации и устойчивост се отразява в използването на одитирани процеси, които гарантират високото качество и екологична съвместимост на продуктите ни.

Продуктов портфолио

  • Моторни Масла: Разработени за осигуряване на оптимална защита и производителност на двигателя в различни условия.
  • Химически Продукти за Зимата: Предназначени за поддържане на превозни средства през студените месеци, гарантиращи надеждност и безопасност.
  • Смазочни Материали за Индустрията: Отговарят на специфичните изисквания на различни индустриални приложения, осигурявайки дълготрайна защита и ефективност.

Глобално Присъствие

Продуктите на ROWE са налични в над 80 страни по света, като всеки ден привличат все повече потребители със своите изключителни характеристики и доказано качество. Нашата глобална мрежа и ангажираност към иновации ни позволяват да отговаряме на нарастващите изисквания на международния пазар.

От основаването си през 1995 г., ROWE не само предлага широк асортимент от висококачествени продукти, но и демонстрира ангажимент към иновации и устойчивост. Разполагаме със съвременен завод във Вормс, Германия, където се извършва производството според най-високите стандарти за качество и екологична отговорност. Повече информация за ROWE, нашата мисия, история и ръководство можете да намерите на нашия уебсайт.

Един от най-модерните заводи за смазочни материали

Устойчиви технологии и инфраструктура

  • Dedicated Lines технология: С повече от 65 км тръбопроводи, нашият завод използва иновативната система на „Dedicated Lines“, където всяка тръба е предназначена за транспорт на конкретен продукт. Това решение значително намалява необходимостта от чести промивки, като така спестява ценни ресурси и намалява въздействието върху околната среда.
  • Възобновяема енергия: Значителна част от енергията, използвана в завода, идва от нашата фотоволтаична инсталация и когенерационен блок, които осигуряват чиста и устойчива енергия за нашите производствени нужди. Това подчертава нашия ангажимент към устойчивото развитие и енергийната ефективност.
  • Ефективно използване на топлина: Въвеждането на системи за възстановяване на топлината от котлите в завода позволява използването на тази топлина за производствени процеси и отопление на производствените площи. Този подход не само ефективизира енергийната консумация, но и намалява необходимостта от допълнителни отоплителни системи.

С тези инициативи, заводът на ROWE във Вормс стои в авангарда на екологично отговорното производство в индустрията за смазочни материали. Ние сме горди с това, че можем да предложим на нашите клиенти продукти, които не само отговарят на най-високите стандарти за качество, но са и произведени с мисъл за бъдещите поколения и планетата.

МОТОРНИ МАСЛА

За повече от 25 години, марката HIGHTEC се утвърди като лидер в производството на премиум смазочни материали с етикет „MADE IN GERMANY“. Нашата страст към иновациите и неотстъпчивият ни стремеж към качество ни мотивират да предлагаме широк асортимент от моторни масла, разработени да отговарят на високите изисквания на разнообразни превозни средства – от автомобили и двуколесни до състезателни машини, камиони, търговски флоти и класически автомобили.

Иновации и качество в сърцето на нашите продукти

При разработката на HIGHTEC моторните масла, основен приоритет за нас е защитата на двигателя от износване, което гарантира дълготрайност и намалява нуждата от скъпоструващи ремонти. Избираме само най-висококачествените базови масла и добавки, за да осигурим безкомпромисна ефективност и надеждност на нашите продукти.

HIGHTEC лаборатория: Там, където качеството се ражда

В нашата собствена лаборатория разработваме и тестваме всеки HIGHTEC продукт, като се възползваме от нашия богат опит, за да произвеждаме моторни масла, които се отличават с върховно качество. Нашият ангажимент към иновации ни позволява да отговорим на изискванията на съвременните двигатели и системи за отработени газове, предлагайки решения, които оптимизират както защитата срещу износване, така и икономията на гориво.

Партньорство с OEM производители: доказателство за качество

Нашите многобройни одобрения от водещи OEM производители подчертават високото качество на HIGHTEC моторните масла и тяхната съвместимост с най-новите технологии в автомобилостроенето. Това е ясно признание за нашата преданост към качеството и иновациите.

От малък производител до международната група ROWE

От 1995 г. ROWE е синоним на иновативни, висококачествени смазочни материали „Made in Germany“. Благодарение на страстта към нашите продукти около 300-те работници на ROWE постигат всеки ден максимални резултати. Защото хората в ROWE са тези, които правят фирмата: тяхната ангажираност, тяхното ноу-хау и тяхната готовност всеки ден да подлагат на изпитание границите на възможното са основата за нашия успех.

ROWE предлага пълен асортимент с голяма производствена дълбочина, произведен в одитирани устойчиви процеси. Акцентът пада върху моторните масла и химическите продукти за зимата за автомобилния бранш, освен това предлагаме смазочни материали за най-различни други приложения. Днес продуктите на ROWE са на разположение в повече от 80 страни в цял свят и всеки ден убеждават все повече хора с техните превъзходни характеристики.

Нашата успеваемост не свършва с продуктите. И във всички други области ­– независимо дали сервизи, продажби, логистика или комуникация – ние се фокусираме върху нашите клиенти. Като ценностно ориентирана семейна фирма ROWE действа като партньор. Ние оставаме мобилни и адаптивни, за да можем в динамичната пазарна среда да реагираме гъвкаво на желанията на клиентите. ROWE се стреми към дългогодишни търговски отношения, които се основават на честни, изпълнени с уважение взаимоотношения.

МОТОРНИ МАСЛА С ОТСТЪПКА ОТ 15 до 20%

При смяна на масло и консумативи в нашите сервизи получавате допълнителна отстъпка между 15 и 20 % от цената на маслата ROWE

Меню