Имаме удоволствието да ви съобщим, че отвори врати втори автосервиз КОБА на ул.Париж 14

Съвременен автосервиз, който ще поддържа автомобилите в центъра на София. Новото заведение разполага с впечатляваща площ от 300 квадратни метра и ще предлага широка гама от автомобилни услуги.

Една от ключовите характеристики на автосервиза е наличието на три модерни подемника, които ще позволят на екипа  да работи ефективно и бързо.

Освен това, автосервизът разполага и с канал с крик, който предоставя възможност за по-сложни и тежки ремонти и процедури.

„Ние сме изключително развълнувани от откриването на нашия нов автосервиз в центъра на София. Нашата цел е да предоставяме професионални автомобилни услуги, които да отговарят на нуждите на нашите клиенти и да гарантират техния комфорт и безопасност на пътя,“ сподели г-н Милен Масларски, собственик на автосервиза.

С новия си модерен дизайн, качествени услуги и голям капацитет, този автосервиз  се налага като една от предпочитаните дестинации за автомобилни собственици. Стремейки се към иновации и висок стандарт на обслужване, той се очаква да стане неизменна част от автомобилната индустрия в града.

С неговото откриване, се надяваме да помогнем при нужда от ремонт или диагностика  на автомобилните собственици в града и да съчетаем качеството с удобството на местоположението си в центъра на София.

Меню